Mit navn er Fabrizzio og har mere end 30 års erfaring indenfor restaurantionsbranchen:


Jeg har bla. arbejdet som Souschef i Michelin restaurant i Torino

Jeg har haft min egen restaurant i min hjemby Mombaruzzo, Piemonte, med 200 siddepladser 

Chef på Princess Cruise, krydstogtskib

Chef og souschef på flere restauranter i Italien, hoteller i England og senest i Odense.

Er nu bosiddende her i Horsens, hvor jeg nyder at servere ægte italiensk mad for vores gæster



Andiamo Restaurant

Vi er en italiensk restaurant med fokus på det, vi syntes er det gode køkken.

Vi har både faglige og sociale ambitioner.

Menuen er lokal, sæsonbestemt og tilpasset efter køkkenets dynamik.

Vi sammensætter det moderne med noget hjemmelavet, gode italienske vine og dansk øl.

Forvent en atmosfære med hjerte, kærlighed til faget og højt til loftet.


Med varme hilsner

Team Andiamo 

Skriv til os  med ris eller ros, forslag eller ønsker til en middag, fest, jubilæum eller andet. Vi er klar til at tage imod en udfordring . Team Andiamo😊

Horsens Folkeblad 19. januar 2023